Wij houden van fietsen Menu

Bestelprocedure tweedehands fietsen

Tweedehands fietsen - afhandeling bestelling

Bestellen

U kunt slechts één tweedehands fiets tegelijk bestellen. Een tweedehands fiets bestellen in combinatie met fietskleding, fietsonderdelen en/of fitness-artikelen is helaas nog niet mogelijk.

Betalen

U kunt door middel van vooruitbetaling via iDeal aan Bike Totaal Nederland online een tweedehands fiets kopen.

Beschikbaarheid

Elke dag wordt automatisch de voorraad tweedehands fietsen op de website gecontroleerd. Is de fiets van uw keuze toch niet meer beschikbaar na de bestelling? Dan kunt u een andere fiets uitzoeken of u kunt er voor kiezen om om het betaalde bedrag terug te laten storten. Dit terugstorten wordt gedaan door het Bike Totaal hoofdkantoor binnen de gestelde wettelijke termijn. Lees er meer over bij het kopje '(Retour)kosten'. Wij doen uiteraard hard ons best om te voorkomen dat fietsen die al verkocht zijn nog getoond worden. Helaas komt het sporadisch voor dat een fiets op dezelfde dag zowel in de winkel als online verkocht wordt. U krijgt dan van ons zo snel mogelijk bericht, zodat u verder kunt met uw zoektocht naar de perfecte fiets.

Rijklaar maken

Na ontvangst van de betaling neemt Bike Totaal Nederland tijdens kantoortijden (ma t/m vrij) contact op met de betreffende Bike Totaal winkel. De fiets wordt rijklaar gemaakt en goed verpakt voor de verzending of klaargezet om op te halen. (Op)levering van de tweedehands fiets kunt u 7-10 werkdagen na bestelling verwachten.

Levering

Werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Webshopbestellingen kunnen daarom niet afgehaald worden in de winkel.

U kunt ervoor kiezen om de tweedehands fiets in de Bike Totaal winkel af te halen die de fiets aanbiedt of bij u thuis af te laten leveren. Bij thuisbezorging kan de transporteur de fiets van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur bezorgen. Bij thuisbezorging wordt een bijdrage in de transportkosten in rekening gebracht. Voor Nederland is dit € 29,95* en voor België € 34,95. U ontvangt bericht wanneer de fiets klaar is om door u te worden opgehaald in de winkel of wanneer de fiets bij u wordt afgeleverd.

*Voor Waddeneilanden geldt een toeslag van € 55,- bovenop de transportkosten van € 29,95.

Garantie

Bij het bestellen van de fiets worden de garantievoorwaarden vermeld. Wilt u een beroep doen op de garantievoorwaarden? Neem dan contact op met de Bike Totaal winkel waar u de fiets gekocht heeft.

Omruilgarantie

Bike Totaal biedt 14 dagen omruilgarantie op uw online gekochte tweedehands fiets. Dit houdt in dat de fiets in gelijke staat van levering aangeboden kan worden bij de Bike Totaal winkel waar u de fiets heeft aangekocht. 

U krijgt dan binnen de wettelijke termijn uw geld teruggestort door het Bike Totaal hoofdkantoor of u kunt een andere fiets uitzoeken in deze Bike Totaal winkel. Het verschil in prijs moet worden bijgelegd of krijgt u terug.

Retourprocedure

Wilt u een tweedehands fiets terugsturen? Dat kan binnen 14 dagen na aankoop door dit te melden bij de winkel waar u de fiets heeft gekocht. De contactgegevens van de winkel, vindt u terug op uw bestelbevestiging. 

(Retour)kosten

Wanneer u een fiets retour brengt, krijgt u de aankoopwaarde en de verzendkosten voor thuisbezorging van de fiets terug.

Indien u de fiets retour wenst te sturen, zijn de kosten voor het retourneren van een fiets altijd voor rekening van de klant. De verzendkosten € 29,95 en eventuele kosten voor het inpakken van uw retourzending worden niet teruggestort.


Terugstorting: Binnen 14 werkdagen na ontvangst van de retourzending wordt het aankoopbedrag automatisch teruggestort op de rekening waarmee de bestelling werd betaald. 

Bescherming van uw gegevens

Uw gegevens worden alleen gebruikt om de bestellingen goed af te kunnen handelen of om uw vragen te kunnen beantwoorden. Deze vertrouwelijk informatie wordt niet aan derden verstrekt. Meer informatie vindt u in onze Privacy Policy

↑ Terug naar boven

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen