Wij houden van fietsen Menu

Fietssleutelservice

Bestel hier een nieuwe fietssleutel

FIetssleutel kwijt?

Bij aankoop van een nieuwe fiets krijgt u altijd twee sleutels. Raakt u een fietssleutel kwijt, bestel dan gelijk een nieuwe sleutel. Dit kan gewoon online. U kunt dit eenvoudig zelf doen, zonder hulp van uw Bike Totaal vakman.

Bestel hier een nieuwe fietssleutel van Abus, Axa of Trelock

sleutelservice

U kunt hier online een originele fietssleutel bijbestellen voor fietssloten van Abus en Axa-Basta. Voor een sleutel van een fietsslot van een ander merk, kunt u bij uw Bike Totaal winkel informeren naar de mogelijkheden. Let op: niet elke Bike Totaal winkel heeft fietssleutel service. Neem contact op met uw Bike Totaal winkel voor meer informatie, voordat u naar de winkel gaat.

Om te kunnen bestellen heeft u alleen het juiste sleutelnummer nodig. U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, uw garantiekaart of op de polis van uw fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

Bestel Abus sleutel Bestel Axa sleutel Bestel Trelock sleutel

Is uw fiets verzekerd tegen diefstal?

Let op! l Als uw fiets wordt gestolen, heeft u ook 2 originele sleutels nodig voor de verzekering!

Heeft u een sleutel bijbesteld en heeft u een fietsverzekering? Geef dit dan direct aan de verzekeringsmaatschappij door. Bij diefstal van uw fiets moet u namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die u ontvangt, is gemerkt met een C van "copy".

Bike Totaal tip: 2 sloten met 1 sleutel bedienen

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen