Wij houden van fietsen Menu

Garantie en voorwaarden

Garantie

Bij Bike Totaal heeft u altijd de standaard fabrieksgarantie op een product. Dit kan per merk en product verschillen. De fabrieksgarantie vindt u in de verpakking. De datum op de factuur geldt als ingangsdatum voor de garantie. U kunt aanspraak maken op fabrieksgarantie als er geen sprake is van gebruikelijke slijtage, opzettelijke beschadiging of nalatigheid. Neem contact op met uw Bike Totaal winkel voor meer informatie over garantieafwikkeling.

Algemene verkoopvoorwaarden

Download hier de Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Bovag Tweewielerbedrijven (Pdf document)

Download hier de Aanvullende verkoopvoorwaarden internetverkopen van Bovag Tweewielerbedrijven (Pdf document)

Let op:
In de Aanvullende verkoopvoorwaarden wordt in Artikel 4 gesproken over het herroepingsrecht. Dit is wettelijk vastgesteld op 14 dagen:
4. De Consument heeft, wanneer de bedenktijd op deze Overeenkomst op afstand van toepassing is, gedurende 14 werkdagen het recht de Overeenkomst op afstand zonder opgaaf van redenen te ontbinden. Bovag Tweewielerbedrijven zal dit t.z.t. gaan aanpassen.

Contact opnemen over online bestelling of reservering

Heeft u vragen over uw online bestelling of reservering? Dan kunt u terecht bij de Bike Totaal winkel (die u geselecteerd heeft bij uw bestelling.)  De gegevens van deze winkel staan op uw reserverings- of bestelbevestiging.

Wilt u graag een e-mail sturen naar het hoofdkantoor met uw vraag of opmerking? Klik dan op onderstaande button.

Contact

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen