Wij houden van fietsen Menu

Roeitrainers

Conditie opbouwen op een roeitrainer

De roeitrainer biedt een zeer intensieve en complete workout. Van alle fitnessproducten verbrandt u op de roeitrainer de meeste calorieën. Incl. 3 jaar garantie aan huis.

Werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Webshopbestellingen kunnen daarom niet afgehaald worden in de winkel.

Roeitrainers

De roeitrainer biedt een zeer intensieve en complete workout. Van alle fitnessproducten verbrandt u op de roeitrainer de meeste calorieën. Incl. 3jaar garantie aan huis.

* Het kan voorkomen dat fitnessapparaten niet in de winkel staan en alleen via de webshop te reserveren zijn. Neem hiervoor contact op met uw Bike Totaal winkel.

** De roeitrainer wordt GRATIS thuisbezorgd bij online aankoop.
(Indien u kiest voor thuislevering, kunt u aan de hand van de meegeleverde montage instructie uw product gebruiksklaar maken) 

Deze categorie bevat geen producten.

Terug naar de vorige pagina

Goedkoop online een roeitrainer kopen

Naast zwemmen, is roeien een van de meest gezonde sporten voor het lichaam. Door de specifieke beweging traint u alle spieren in uw lichaam. Daarnaast is bij roeien de kans op blessures klein, omdat uw lichaam geen harde klappen op hoeft te vangen of onverwachte draaiingen hoeft te maken. Roeien is een veilige sport voor alle leeftijden.

Populaire roeitrainers

Bike Totaal heeft een assortiment Flow Fitness roeitrainers te koop met verschillende opties en standen. Bij Bike Totaal vindt u de beste kwaliteit-prijs-verhouding. In onze webshop kunt u direct zien of het gewenste product op voorraad is.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen