Wij houden van fietsen Menu

Fietssokken

Vochtregulerende sokken

Fietssokken verhogen het comfort in uw fietsschoen. Niet alleen door het vochtregulerende en ademende materiaal van fietssokken. Ook speciale schokabsorberende inzetten dragen bij aan extra comfort van de fietssokken. Grote elasticiteit voorkomt het afknellen van de voet. Op zoek naar goede fietssokken? Kijk dan naar ons aanbod.

Fietssokken

Fietssokken verhogen het comfort in uw fietsschoen. Niet alleen door het vochtregulerende en ademende materiaal van fietssokken. Ook speciale schokabsorberende inzetten dragen bij aan extra comfort van de fietssokken. Grote elasticiteit voorkomt het afknellen van de voet. Op zoek naar goede fietssokken? Kijk dan naar ons aanbod 

Goedkoop online fietssokken kopen

Goede fietssokken verhogen het comfort in uw fietsschoen. Door het ademende materiaal en de vochtregulerende vermogen blijft uw voet comfortabel in uw schoen en voorkomt u bijvoorbeeld blaren. Sokken in ons assortiment bevatten schokabsorberende inzetten waardoor het dragen van de sok heerlijk blijft aanvoelen. De sokken zijn vaak van elastisch meteriaal gemaakt waardoor uw voet niet afgekneld zal worden door de sok. Elke sok heeft verschillende eigenschappen. Bedenk van te voren dus goed of u een sok koopt om uw voeten extra warm te houden of slechts als tussenlaag tussen de schoen en uw voet.

Populaire fietssokken

Bike Totaal heeft een zeer divers assortiment fietssokken te koop van verschillende materialen en in meerdere kleuren. Zo kunt u uw hele fietsoutfit matchen. Bekende en betrouwbare merken voor fietssokken zijn AGU en BBB. In onze webshop kunt u direct zien of het gewenste product op voorraad is.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen