Wij houden van fietsen Menu

Cortina elektrische fiets

Cortina elektrische fiets koopt u bij Bike Totaal

Cortina elektrische fietsen met midden- en voorwielmotor

Op zoek naar een elektrische Cortina fiets? De meest bekende fiets van Cortina is er nu ook in een elektrische variant: de Cortina E-U4! Deze Cortina E-U4 is er zowel met een voorwielmotor als een middenmotor. Daarnaast is er een Cortina elektrische moederfiets -de Cortina Roots- en de sportievere Cortina E-Mozzo elektische fiets. Bij aankoop van een Cortina elektrische fiets in onze webshop krijgt u gratis het Fietspaspoort, waarbij u kunt kiezen uit 5 jaar garantiepakket!

Werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Webshopbestellingen kunnen daarom niet afgehaald worden in de winkel.

Er is een Cortina elektrische fiets voor iedereen

Cortina elektrische fietsen zijn een statementCortina elektrische fiets dames

Bent u fan van de Cortina transportfiets? Dan hebben we goed nieuws: Het Zwolse merk maakt sinds een aantal jaren ook een Cortina elektrische fiets. Er zijn sinds kort elektrische fietsmodellen voor scholieren, woon-werkverkeer en voor het vervoeren van de allerkleinsten in de familie. Die elektrische 'moederfietsen' heten bij Cortina trouwens 'family bikes'! Ze hebben namelijk afscheid genomen van de ouderwetse term 'moederfiets'.  

Net als bij de transportfietsen van Cortina, volgt het fietsenmerk bij de elektrische fietsen ook de laatste mode- en fashiontrends. Dit is terug te zien in het kleurgebruik en de mooie details. Cortina heeft niet voor niets als (onofficiele) slogan 'Dutch Fashion Bikes'. Daarnaast zorgt Cortina ervoor dat u al uw bagage, kinderen en huisdieren mee kunt nemen. Diverse Cortina elektrische fietsen zijn namelijk uitgerust met een voor- en achterrek. Perfect voor een zware schooltas of rugzak!

De Cortina elektrische fiets modellen 2020-2021

Cortina E-U4 elektrische fiets review

Cortina krijgt een steeds grotere collectie elektrische fietsen. Er zijn zowel Cortina elektrische fietsen voor dames als heren. Zo is er altijd een e-bike die bij u past. De elektrische fietsen van Cortina zijn tevens te koop met een voorwielmotor en een middenmotor. Bij Cortina's met een voorwielmotor wordt er gebruik gemaakt van het Cortina Ecomo-systeem. Bij een Cortina elektrische fiets met een middenmotor zijn de aandrijfsystemen van Bafang of Shimano STEPS. Bij alle Cortina e-bikes is de accu afneembaar van de fiets. Wij raden de volgende Cortina elektrische fietsen aan:

  • Cortina E-U4 Transport met voorwielmotor
  • Cortina E-U4 Transport met middenmotor

De Cortina E-U4 Transport met voorwielmotor is de elektrische variant van de zeer bekende Cortina transportfiets. Bij deze e-bike krijgt u een extra duwtje tijdens het fietsen. Zo bent u nog sneller op uw bestemming en hoeft u niet bezweet aan te komen! Verder heeft deze Cortina elektrische fiets dezelfde voordelen als de transportfiets; o.a. een handig voor- en achterrek en verkrijgbaar in diverse kleuren. Daarnaast is deze e-bike uitgerust met een door de Fietsersbond bekroonde koplamp.¹ 

In de categorie 'elektrische transportfietsen €1.750+' van de AD Fietstest 2019 is de Cortina E-U4 Transport met middenmotor als beste uit de bus gekomen. De ruim 600 fietsende testers vonden deze Cortina elektrische fiets erg prettig fietsen. Op zoek naar een Cortina elektrische fiets review? Wij hebben er 1 uit de 600 gekozen. Tester Mijntje: "Groot fietsplezier op deze Cortina E-U4 Transport. Zeer makkelijk te bedienen paneel. De instap van de fiets is niet te hoog. De fiets is mooi afgewerkt met gestijlde details. Hippe kleur waarbij ook de banden in mooie kleurstelling. De dubbele standaard en het stuurslot zijn handig." ² De meeste elektrische transportfietsen zijn uitgerust met een voorwielmotor, terwijl bij deze Cortina elektrische fiets gekozen is voor een (Bafang M300) middenmotor. Dit was duidelijk een goede keuze van de ontwerpers.

Wist u dat? Diverse Cortina elektrische fietsen zijn uitgerust met een speciale USB-poort, waardoor u bijvoorbeeld uw telefoon kunt opladen tijdens het fietsen!

Cortina elektrische fiets aanbieding

Houd de aanbiedingen op Cortina elektrische fietsen in de gaten

Wij hebben regelmatig scherpe aanbiedingen op de elektrische fietsen van Cortina. Hou onze maandelijkse online aanbiedingen en de folder in de gaten voor de beste prijs op een specifieke Cortina elektrische fiets. Wilt u liever direct een Cortina e-bike in de aanbieding kopen? Kijk dan alvast op onze tweedehands pagina of in de outlet. Zo kunt u vanuit huis zien welke aanbiedingen er zijn bij de fietsenwinkel in uw buurt!

Twijfelt u nog tussen een transportfiets of een Cortina elektrische fiets? Laat u dan adviseren bij een Bike Totaal fietsenwinkel die zowel Cortina elekrische fietsen als transport verkoopt.

    

Bron:

¹ https://www.fietsersbond.nl/de-fiets/onderdelen/verlichting/koplampentest/

² https://fietstest.nl/testen/elektrische-transportfietsen-e1-750-ad-fietstest-2019/

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen