Wij houden van fietsen Menu

Batavus elektrische fiets

Batavus elektrische fiets koopt u bij Bike Totaal

Een Batavus elektrische fiets voor elke gebruiker

Batavus elektrische fiets kopen? Bij Bike Totaal heeft u ruime keuze uit 61 Batavus elektrische fiets modellen! U kunt bijvoorbeeld kiezen uit de Batavus Wayz E-Go Active, Batavus Wayz E-Go Comfort of de Batavus Wayz E-Go Deluxe. Bij alle Batavus elektrische fietsen in onze webshop krijgt u het gratis Fietspaspoort, waarbij u kunt kiezen uit 5 jaar garantiepakket!

Werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Webshopbestellingen kunnen daarom niet afgehaald worden in de winkel.

Batavus elektrische fiets voor de hele familieBatavus elektrische fiets e-go

Een Batavus elektrische fiets voor elk moment

Het Herenveense Batavus noemt haar elektrische fietsen Batavus E Go®. De 'E' staat hierbij voor 'electric'. Van alle fietsfabrikanten is Batavus het meest gericht op (elektrische) fietsen voor het hele gezin. De meeste Batavus elektrische fietsen zijn te krijgen in een dames- en een herenvariant en in diverse kleuren. Er wordt bij de fietsmodellen gebruik gemaakt van ION®-, Bosch-, Shimano STEPS- en E-motion-aandrijfsystemen Zo is er een Batavus elektrische fiets voor iedereen; van jong tot oud!

Een Batavus elektrische fiets kiezen

Door ons aangeraden Batavus elektrische fiets?

Er is zowel een Batavus elektrische fiets met een voorwielmotor als een Batavus elektrische fiets met een middenmotor. Daarnaast heeft het Heerenveense merk twee goede Bosch elektrische fietsen in het assortiment. Een aantal elektrische fietsen van Batavus krijgen bij ons in de webshop en 150 fietsenwinkels extra aandacht, omdat deze een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Dit zijn:

  • Batavus Wayz E-go Deluxe
  • Batavus Wayz E-go Comfort
  • Batavus Wayz E-go Active 
  • Batavus Ways E-go Active Plus

Bent u op zoek naar een Batavus elktrische fiets met een middenmotor? Dan is de Batavus Wayz E-go Deluxe volgens ons de beste keuze. Deze elektrische fiets is perfect voor lange en korte afstanden. Met de 7 versnellingen en geveerde zadelpel en een verende voorvork fietst u altijd 100% comfortabel, ook over hobbelige fietspaden. Deze Batavus elektrische fiets heeft een E-motion-systeem.

De Batavus Wayz E-go Comfort is geschikt voor ritten in en om de stad. Deze Batavus elektrische fiets is uitgerust met een voorwielmotor die aangedreven wordt door het E-Motion-systeem. Deze e-bike heeft niet voor niets 'comfort' in zijn naam: hij is namelijk uitgerust met een verende voorvork en zadelpen. 

Daarnaast zitten er twee Batavus elektrische fietsen met een Bosch-systeem: de Batavus Wayz E-go Active en de Batavus Ways E-go Active Plus. Zoals de naam al zegt heeft de Batavus Ways E-go Active Plus net iets meer. Deze Batavus elektrische fiets heeft namelijk iets meer motorkracht en 1 versnelling meer vergeleken met de 'gewone' Batavus Wayz E-go Active.

Aanbieding Batavus elektrische fiets

Korting op een Batavus elektrische fiets?

Wij hebben regelmatig scherpe aanbiedingen op de elektrische fietsen van Batavus. Hou onze maandelijkse online aanbiedingen en de folder in de gaten voor de beste prijs op Batavus elektrische fietsen. Wilt u liever direct een Batavus e-bike in de aanbieding kopen? Kijk dan alvast op onze tweedehands pagina of in de outlet. Zo kunt u vanuit huis zien welke aanbiedingen er zijn bij de fietsenwinkel in uw buurt!

Heeft u nog vragen of wilt u goed advies voor u een Batavus elektrische fiets koopt? Of twijfelt u nog tussen Batavus elektrische fiets en een fiets zonder elektrische aandrijving? Bekijk dan of de Bike Totaal fietsenwinkel in uw buurt een dealer van Batavus elektrische fietsen is. Meer dan 100 Bike Totaal fietsenwinkels zijn Batavus dealer!

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen