Wij houden van fietsen Menu

Alle nieuwe fietsen

Grote collectie a-merken bij Bike Totaal

Veel mensen willen graag snel online een e-bike in de aanbieding bestellen. Maar heeft u dan wel de juiste e-bike voor uw niveau, omgeving, eventuele fietsvakanties en andere fietswensen? En hoe zit het met de garantie? Wij raden u aan om naar de vakman van Bike Totaal te gaan voor een e-bike die past bij uw wensen. Zo weet u zeker dat de e-bike van goede kwaliteit is en de de vakman de garantie op de juiste manier afhandelt.  

De 150 winkels van Bike Totaal hebben een zeer divers assortiment van fietsmerken, zodat er altijd een fiets is die bij u past. Niet al deze A-merken zijn verkrijgbaar bij alle 150 winkels. Kijk bij onze fietsenwinkels om direct te zien welke fietsmerken de Bike Totaal winkel in uw buurt heeft of ga gezellig even langs!

Fietsmerken

Alpina

Alpina kinderfietsen zijn er voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Dit merk heeft de meest kleurrijke fietsen met framematen van 12 inch tot 26 inch! Bent u op zoek naar een mini mountainbike met een stoere open kettingkast, een roze meisjesfiets voor uw prinses of juist iets totaal anders? De Alpina collectie heeft het allemaal.

Batavus

Het Heerenveense Batavus heeft een zeer uitgebreid assortiment. Van dit merk kunt u e-bikes, stadsfietsen en hybrides/ toerfietsen kopen. Zo is er altijd een fiets die bij u past; of u nu korte ritjes fietst naar de stad of lange tochten door de natuur maakt.

Cortina

Cortina heeft een breed assortiment stadsfietsen en zelfs e-bikes. Deze fietscollectie, met bijvoorbeeld de U4, wordt net als een modecollectie continu geüpdatet. Denk bijvoorbeeld aan de kleur van het frame en de velgen (rosegoud, zwart, zilver) en de designdetails zoals bijvoorbeeld de jasbeschermer. 

Cube

Het Duitse fietsbedrijf Cube is in 1993 opgericht door Marcus Pürner. Het staat tegenwoordig vooral bekend om de mountainikes en trekkingfietsen van zeer goede kwaliteit. Wilt u deze kwaliteit ook ervaren? Informeer dan bij uw Bike Totaal winkel naar een proefrit.

Dutch ID

Dutch ID fietsen zijn exclusief verbonden aan Bike Totaal. De Bike Totaal vakman denkt intensief mee tijdens het ontwikkelproces van de e-bikes. Zo wordt de fiets ontworpen door een bijzonder team: technici met verstand van de fietstechniek, vormgevers die zorgen voor een mooi uiterlijk en Bike Totaal vakmannen die weten wat mensen als u zoeken in een e-bike. 

Gazelle

In 1992, bij het 100-jarig bestaan, heeft het Veluwse Gazelle het predicaat 'Koninklijk' mogen ontvangen. Dat is zeker terecht: bij Gazelle maken 350 medewerkers dagelijks innovatieve fietsen en e-bikes van topkwaliteit. Elk jaar worden er meer dan 250.000 fietsen gemaakt in Dieren, waaronder de e-bikes, stads- en toerfietsen die u in onze webshop kunt bestellen.

Giant

Giant is  in 1972 opgericht in Taiwan. Met als filosofie "fietsen plezierig maken voor iedereen, over de hele wereld"  hebben ze fietsen als lifestyle aantrekkelijker gemaakt met hun collectie.

Kalkhoff

In 1923 begon de Duitser Heinrich Kalkhoff met twee medewerkers aan de productie van eigen fietsframes. Dit groeide al snel uit tot een complete collectie met als filosofie: handwerk "Made in Germany". Vandaag de dag wordt deze visie nog dagelijks in de praktijk gebracht door de Duitse ingenieurs. 

KOGA

Koga-fietsen worden door fietsexperts in één adem genoemd met luxe, kwaliteit en service. Waar vroeger de frames van het merk Miyata waren, is dit in 2010 veranderd. Sindsdien worden de frames door Koga zelf gemaakt, zodat deze even innovatief blijven als de techniek.

Loekie

Loekie maakt fietsen voor stoere avonturiers of mooie prinsessen. Het motto is niet voor niets: "Je kindertijd is de mooiste tijd …als je op een Loekie rijdt!" Of u nu zoekt naar een roze fiets of een zwart met rode; Loekie heeft het allemaal. Verkrijgbaar voor jongens en meisjes en vanaf 12 inch tot 22 inch! 

Merida

“Me-Ri-Da‘ betekent in het Taiwanees: "de intentie om alleen mooie en hoogwaardige producten te maken waarmee iedereen op een zo'n prettig mogelijke manier zijn/haar bestemming bereikt." Inmiddels worden er jaarlijks 1,5 miljoen fietsen van die hoogwaardige kwaliteit geproduceerd. 

Trek

Trek Bicycle Corporation, kortweg Trek, is de grootste producent van fietsen in de Verenigde Staten. Deze fabrikant bouwt fietsen die levenslang meegaan. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige onderdelen, zoals bijvoorbeeld carbon voor het frame. 

Sparta

De Apeldoornse rijwielfabrikant Sparta verkoopt zowel e-bikes als stadsfietsen. Waar ze in het verleden vooral bekend waren om de “Spartamet”, is Sparta nu vooral bekend om hun eigen e-bike systemen. Zowel het ION-systeem als Emotion-systeem is door Sparta ontwikkeld. Desondanks zijn er ook diverse fietsen met andere systemen verkrijgbaar, zoals Bosch en Shimano STEPS.

Qwic

Het Nederlandse fietsmerk Qwic wil u verleiden om bij korte(re) afstanden de e-bike te nemen in plaats van de auto. Dat heeft alleen maar voordelen: u vermijdt files en heeft geen stress tijdens het zoeken van een parkeerplek. Daarnaast heeft u uw dagelijkse lichaamsbeweging gehad en bent goed bezig voor het milieu.

Diverse Bike Totaal winkels specialiseren zich ook in andere fietsmerken, zoals bijvoorbeeld:

  • VanRaam
  • Eddy Merckx
  • Focus
  • RIH

Mocht u geinteresseerd zijn in het kopen van een fiets van één van deze merken dan kunt u het beste van te voren even bellen. Zo weet u gelijk of u een proefrit kunt maken op de gewenste fiets. De contactgegevens van Bike Totaal winkels vindt u onder het kopje fietsenwinkels.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen