Wij houden van fietsen Menu

Coronamaatregelen

Maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan

Wij staan voor je klaar. Zowel online als in de winkel en werkplaats 
Fietsen is gezond. Het zorgt o.a. voor gezonde spieren en longen én het helpt tegen stress. Daarnaast is de fiets voor veel Nederlanders een onmisbaar vervoersmiddel. Om deze reden wil Bike Totaal je juist in deze tijd graag blijven helpen. Heb je persoonlijk advies nodig over een fiets of onderdelen? Ook nu zijn we gewoon telefonisch bereikbaar voor vakkundig advies. 

 • Sinds 3 maart mag je als klant weer naar binnen bij een Bike Totaal fietsenwinkel. Hiervoor ben je wel verplicht een afspraak te maken. Veel Bike Totaal winkels hebben een agenda op hun website staan, waarin je online je afspraak kan inplannen. Lees hier meer over winkelen op afspraak.
 • De werkplaatsen zijn geopend voor service & onderhoud. De situatie verschilt echter wel per winkel. Neem telefonisch contact op met de werkplaats van jouw Bike Totaal winkel om te vragen wat de openingstijden zijn.
 • Ook via onze webshop blijven we 24/7 voor je klaarstaan. Zo kan je gebruik maken van Click & Collect en bezorgen wij je nieuwe fiets tijdelijk gratis thuis. Lees hier meer over online bestellen en Click & Collect.

Online bestellen is mogelijk


Online bestellen en Click & Collect
Via onze webshop blijven we 24/7 voor je klaarstaan. Daarom bezorgen wij nieuwe fietsen tijdelijk gratis thuis in Nederland. Wij doen ons best om online bestellingen zo snel mogelijk af te handelen binnen de richtlijnen van het RIVM. Door de strengere coronamaatregelen is het echter drukker dan normaal. Hierdoor kunnen pakketjes vertragen.

Haal je liever je bestelling af bij jouw Bike Totaal winkel om de hoek? Dat kan ook. 

 1. Bestel online of telefonisch je fiets en/of onderdelen & accessoires.
 2. Je ontvangt een bevestiging met een tijdslot om je bestelling af te halen (minimaal 4 uur na bestelling).
 3. Voorkom overbodige drukte bij het afhalen van je bestelling en kom alleen.
 4. Draag bij afhalen een mondkapje en houd 1,5 meter afstand.
 5. Afhalen gebeurt buiten, bij de winkel.
 6. Betaal indien mogelijk online of contactloos.

Winkelen op afspraak


Winkelen op afspraak
Kan jij ook niet wachten om een nieuwe fiets uit te kiezen? Dat snappen we heel goed nu de zon zich vaker laat zien. Vanaf 3 maart is het mogelijk om bij jouw vertrouwde Bike Totaal winkel, geheel volgens de regels van het RIVM, een afspraak in te plannen om te winkelen. Dat werkt als volgt:

 1. Kijk op de website van jouw Bike Totaal winkel of er een agenda online staat. Maak anders online of telefonisch een afspraak.
 2. Je ontvangt een bevestiging van de gekozen Bike Totaal winkel met een tijdslot om te komen winkelen (minimaal 4 uur na aanvraag).
 3. Kom alleen naar de afspraak. Heb je klachten? Blijf dan thuis.
 4. De afspraken zijn voor minimaal 10 minuten.
 5. Draag bij het winkelen een mondkapje en houd 1,5 meter afstand.
 6. Gevonden wat je zocht? Betaal dan indien mogelijk contactloos.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen